Λαβρόφ: «Αιμοδιψές ξέσπασμα» οι δηλώσεις της Χάλεϊ για τη Β. Κορέα
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε η μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χάλεϊ, για την Βόρεια Κορέα, τις χαρακτήρισε ως «αιμοδιψές ξέσπασμα», επισημαίνοντας ότι η χρήση βίας κατά της Πιονγιάνγκ θα είναι ένα μεγάλο λάθος, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.
Η Χάλεϊ είχε προειδοποιήσει την ηγεσία της Βόρειας Κορέας ότι «θα καταστραφεί ολοσχερώς» εάν επιχειρήσει να επιτεθεί στις ΗΠΑ, μετά τη δοκιμαστική εκτόξευση ενός τελευταίου τύπου πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς που θα μπορούσε θα μπορούσε να πλήξει τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ισχυρίστηκε η Πιονγιάνγκ.
«Εάν κάποιος πραγματικά θέλει πολύ να κάνει χρήση ισχύος για να «καταστρέψει την Βόρεια Κορέα», όπως είπε η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ -τέτοιο ήταν το αιμοδιψές ξέσπασμα- πιστεύω ότι παίζει με την φωτιά και είναι μεγάλος λάθος» δήλωσε ο Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι:
Eμείς θα κάνουμε το οτιδήποτε για να μη συμβεί αυτό, ώστε το πρόβλημα να επιλυθεί αποκλειστικά με ειρηνικά, διπλωματικά και πολιτικά μέσα.
Απεργούν σήμερα οι ηθοποιοί για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Κλειστά όλα τα θέατρα της χώρας
13:23
Γερμανία: Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία- Τι προβλέπει η νέα νομοθεσία
13:23
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08