Νεκροί και τραυματίες από πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών στη Γερμανία
Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και ακόμη δεκάδες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών στο Σααρμπρίκεν της Γερμανίας.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και στο σημείο πραγματοποίησαν κατάσβεση, σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικών μέσων, περισσότεροι από 100 πυροσβέστες.
Η φωτιά, που τραυμάτισε συνολικά 23 άτομα, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο το κτήριο με αποτέλεσμα η προσπάθειά τους να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη.
Πυκνοί καπνοί κάλυψαν το κτήριο, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική, με αποτέλεσμα ένοικοι να χάσουν τις αισθήσεις τους και να βρουν τραγικό τέλος ή να τραυματιστούν σοβαρά.
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες περί ενός ενοίκου που πήδηξε από την οροφή κτηρίου για να σωθεί από τις φλόγες, με συνέπεια να νοσηλεύεται τώρα σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Ιταλία: Xάκερς έκλεψαν κωδικούς ασφαλείας από μουσεία στη Φλωρεντία
11:43
Παραιτήθηκαν Κεφαλλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος
11:43
Η Μέριλ Στριπ πρωταγωνίστρια στη νέα μίνι σειρά του Netflix «The Corrections»
11:32
Η Βόρεια Κορέα «εξαφάνισε» δύο πόλεις σε απόσταση αναπνοής από τον κύριο σταθμό εκτόξευσης πυραύλων
11:32