Τουσκ προς Ράμα: να διατηρηθεί το μομέντουμ στις μεταρρυθμίσεις του κράτους δικαίου
«Καλή η συνάντηση με τον Έντι Ράμα ενόψει της διάσκεψης κορυφής των Δυτικών Βαλκανίων στις 17 Μαΐου στη Σόφια» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ μετά τη συνάντησή του με τον Αλβανό πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες.
Επίσης, ο Ντόναλντ Τουσκ έστειλε μήνυμα για την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας, σημειώνοντας: «Είναι ανάγκη να διατηρηθεί το μομέντουμ στις μεταρρυθμίσεις του κράτους δικαίου για να προχωρήσουμε στην πορεία της στην ΕΕ».
H ανάρτηση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ, στα αγγλικά, έχει ως εξής: «Good meeting with Albanian PM @ediramaal ahead of Western Balkans Summit on 17 May in Sophia. Need to keep momentum in Rule of Law reforms to advance on EU path».
Νέα κακοκαιρία έως την Τετάρτη: Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο «μάτι» - Βροχές και αύριο στην Αττική
07:44
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου - Έγινε αισθητός σε Ηλεία και Αχαΐα
07:35
«Καζάνι που βράζει» η Γαλλία: Νέα επεισόδια με σχεδόν 1.000 προσαγωγές και δύο σοβαρά τραυματίες
07:28
Φώφη Γεννηματά: Μνημόσυνο για την συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατό της
07:25