ΗΠΑ: Και άλλη παραίτηση γερουσιαστή μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Ο γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος Αλ Φράνκεν υπέβαλε την Πέμπτη την παραίτησή του, μία ημέρα αφότου η πλειοψηφία των συναδέλφων του Δημοκρατικών στη γερουσία τον κάλεσε να αποχωρήσει από τη θέση του στον απόηχο των κατηγοριών σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του.
«Γνωρίζω από τα βάθη της καρδιάς μου ότι τίποτα απ’ όσα έχω κάνει ως γερουσιαστής -τίποτα- δεν έχει ατιμάσει αυτόν τον θεσμό» τόνισε ο Φράνκεν, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε ενώπιον των γερουσιαστών.
«Εντούτοις, σήμερα ανακοινώνω ότι εντός των επόμενων εβδομάδων, θα παραιτηθώ από μέλος της Γερουσίας των ΗΠΑ».
Ο Αλ Φράνκεν είναι το δεύτερο στέλεχος του Κογκρέσου που αποσύρεται σε διάστημα δύο ημερών, μετά τον Τζον Κόνιερς, τον παλαιότερο βουλευτή των Δημοκρατικών της Βουλής των Αντιπροσώπων που κατηγορήθηκε επίσης για σεξουαλική παρενόχληση.
Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για εκτροπή πτήσης της Flydubai - Κατευθύνεται προς Τελ Αβίβ
14:19
Η τέχνη, οι ιστορίες και το μελάνι που «μένει» για πάντα: Tattoo artists μιλούν στο CNN Greece
14:18
Καιρός: Σε Red Code η Κρήτη - Πού θα σημειωθούν καταιγίδες και έντονα φαινόμενα
14:12
Οφειλέτες και servicers: 16 νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
13:53