ΗΠΑ: Και άλλη παραίτηση γερουσιαστή μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Ο γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος Αλ Φράνκεν υπέβαλε την Πέμπτη την παραίτησή του, μία ημέρα αφότου η πλειοψηφία των συναδέλφων του Δημοκρατικών στη γερουσία τον κάλεσε να αποχωρήσει από τη θέση του στον απόηχο των κατηγοριών σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του.
«Γνωρίζω από τα βάθη της καρδιάς μου ότι τίποτα απ’ όσα έχω κάνει ως γερουσιαστής -τίποτα- δεν έχει ατιμάσει αυτόν τον θεσμό» τόνισε ο Φράνκεν, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε ενώπιον των γερουσιαστών.
«Εντούτοις, σήμερα ανακοινώνω ότι εντός των επόμενων εβδομάδων, θα παραιτηθώ από μέλος της Γερουσίας των ΗΠΑ».
Ο Αλ Φράνκεν είναι το δεύτερο στέλεχος του Κογκρέσου που αποσύρεται σε διάστημα δύο ημερών, μετά τον Τζον Κόνιερς, τον παλαιότερο βουλευτή των Δημοκρατικών της Βουλής των Αντιπροσώπων που κατηγορήθηκε επίσης για σεξουαλική παρενόχληση.
Η «Βασίλισσα της Κεταμίνης» καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
21:40
Εντάχθηκαν 230 βιβλία στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων και στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Διδακτικών Βιβλίων
21:29
Νετανιάχου: Η προσωρινή κατάπαυση του πυρός δεν σηματοδοτεί το τέλος του πολέμου
21:18
Τα διεθνή ΜΜΕ για το ελληνικό «Age Ban» στα social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών
21:08