Έκρυθμη η κατάσταση στο Ισραήλ: Τρεις οι νεκροί Παλαιστίνιοι
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Ισραήλ, μετά την αναγνώριση, από τις ΗΠΑ, της Ιερουσαλήμ ως αδιαίρετης πρωτεύουσας του Ισραήλ.
Άλλος ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα από σφαίρες ανδρών των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας στα βορειοανατολικά της Ιερουσαλήμ, σε συγκρούσεις με Ισραηλινούς στρατιώτες.
Ο Μπάσελ Ισμαήλ, 24 ετών, είναι ο τρίτος Παλαιστίνιος που χάνει τη ζωή του σήμερα, σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Σκοτώθηκε στην Ανάτα, μια κοινότητα μεταξύ της Ιερουσαλήμ και της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.
Άλλοι δύο Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους νωρίτερα σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας.
Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε πως περισσότεροι από 40 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, επικαλούμενο αξιωματούχους στον τομέα της υγείας, καθώς συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα οι διαδηλώσεις για την αναγνώριση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.
Τι αλλάζει με τους servicers στις ρυθμίσεις οφειλών - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
02:00
Πότε ξεκινά η κατάθεση των δικαιολογητικών για το «Ανακαινίζω»: Τι ξέρουμε για το «Σπίτι μου 3»
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
00:30
Τραμπ: «Πολύ μεγάλη νίκη» η επικράτηση Μπολσονάρου στον πρώτο γύρο των εκλογών στη Βραζιλία
23:59