Η εντυπωσιακή εκτόξευση πύραυλου Σογιούζ στο διάστημα (vid)
Ένας πύραυλος Σογιούζ στον οποίο επιβαίνουν τρεις αστροναύτες εκτοξεύθηκε σήμερα από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ, στις στέπες του Καζακστάν, με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για μια αποστολή τεσσάρων και πλέον μηνών.
Η εκτόξευση έγινε στις 09:21 (ώρα Ελλάδας) με τον πύραυλο Σογιούζ MS-07 να μεταφέρει τον Ιάπωνα Νορισίγκε Κανάι, τον Αμερικανό Σκοτ Τινγκλ και τον Ρώσο 'Αντον Σκαπλέροφ, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roskosmos.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/MAXIM SHIPENKOV
«Ο πύραυλος Σογιούζ MS-07 εκτοξεύθηκε με επιτυχία από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ», ανακοίνωσε η Roskosmos λίγα λεπτά αργότερα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/MAXIM SHIPENKOV
Θα χρειαστούν δύο ημέρες για να φθάσουν οι τρεις άνδρες, των οποίων η πτήση αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 27 Δεκεμβρίου, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, που είναι σε τροχιά γύρω από τη Γη σε ύψος 400 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για επίθεση σε άνδρα από τη σύντροφό του - Του δάγκωσε το αυτί και του έκοψε κομμάτι
20:00
Γερμανία: Το ΝΑΤΟ άρχισε τον στρατηγικό σχεδιασμό για μια αποστολή στην Αρκτική
19:49
ΚΚΕ: Οι αλλαγές στο Λύκειο προμηνύουν ολομέτωπη επίθεση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς
19:40
Ισραήλ-ΗΠΑ: Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ Γουίτκοφ συναντήθηκε με τον Νετανιάχου
19:29