Νότια Κορέα: 29 νεκροί από πυρκαγιά σε οκταώροφο κτίριο (pics&vid)
Στους 29 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη νοτιοανατολική πόλη Τζετσιόν της Νότιας Κορέας.
Η φωτιά ξέσπασε σε οκταώροφο κέντρο ευεξίας στην πόλη, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 170 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Σεούλ.
Τα θύματα βρέθηκαν εγκλωβισμένα σε σάουνα του δεύτερου και του τρίτου ορόφου του κτιρίου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Xinhua. Άλλα 26 άτομα μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία αφού εισέπνευσαν καπνό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν προκαλεί ανησυχία, σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 4 το απόγευμα τοπική ώρα (09:00 ώρα Ελλάδας) σε χώρο στάθμευσης του πρώτου ορόφου και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε όλο το κτίριο. Στο σημείο έσπευσαν 50 πυροσβεστικά οχήματα, 60 πυροσβέστες και δύο ελικόπτερα. Η φωτιά κατασβήστηκε γύρω στις 5:40 το απόγευμα.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν να εντοπιστούν κι' άλλα θύματα.
Ενισχυμένα δρομολόγια στο Τραμ για τη διευκόλυνση των θεατών του Ράλλυ Ακρόπολις
11:55
Επιβάτης απείλησε με όπλο οδηγό λεωφορείου στο Πέραμα - Συνελήφθη από τις Αρχές
11:44
H Ένωση Δημοσιογράφων Δυτικής Ασίας καταδικάζει τη δολοφονία ανταποκριτή του Al Arabiya στην Υεμένη
11:44
ΗΠΑ: Eκδηλώσεις για την 250η επέτειο ανεξαρτησίας- Τραμπ: Eίμαστε η πιο συναρπαστική χώρα του κόσμου
11:43