Τραυματιοφορέας δολοφονούσε ασθενείς για να παίρνει «μπόνους» 300 ευρώ από γραφεία κηδειών
Ένας τραυματιοφορέας 42 ετών συνελήφθη στην Κατάνη της Σικελίας με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τουλάχιστον τρεις ασθενείς, εισάγοντας αέρα στις φλέβες τους με ένεση, για να εξασφαλίσει τριακόσια ευρώ για κάθε κηδεία, από τα γραφεία τελετών.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μέρος των κερδών, από την ασύλληπτη, απάνθρωπη αυτή πρακτική, κατέληγε και σε μαφιόζικες οικογένειες της περιοχής, οι οποίες λειτουργούσαν ως διαμεσολαβητές.
Η εισαγγελία της Κατάνης ερευνά και άλλες πενήντα περιπτώσεις ύποπτων θανάτων ασθενών που έπασχαν από ιδιαίτερα σοβαρές ασθένειες, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Για δέκα περιπτώσεις, όπως γράφει ο Τύπος, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ενοχής.
Η όλη έρευνα ξεκίνησε χάρη στις αποκαλύψεις ενός υπαλλήλου νοσοκομείου της περιοχής Μπιανκαβίλλα (κοντά στην πόλη της Κατάνης) σε τηλεοπτική εκπομπή του, τον περασμένο Μάιο.
Ο όλος αυτός τρομακτικός μηχανισμός, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, φέρεται ότι μπορεί να άρχισε να εφαρμόζεται ακόμη και από το 2012.
WSJ: Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ αφαίρεσαν προσωρινά από την λίστα στόχων τους Αραγτσί και Γκαλιμπάφ
23:22
Ο Έλληνας πρέσβης στην Ουάσινγκτον διόρθωσε το «Μακεδονία» της Μελάνια: Απέτρεψε διπλωματικό ατόπημα
23:10
Βίντεο από την στιγμή που ο σεισμός των 4,9 Ρίχτερ «χτυπά» το Άγιο Όρος - Περιορισμένες ζημιές
22:58
Το Ιράν ενισχύει τις αμυντικές εγκαταστάσεις του νησιού Χαργκ - Ενόψει πιθανής χερσαίας επίθεσης
22:46