Ο Τσάρλς Μάνσον παραμένει στο νεκροτομείο λόγω… δικαστικής διαμάχης
Στο νεκροτομείο παραμένει η σορός του διαβόητου σίριαλ κίλερ Τσαρλς Μάνσον, λόγω διαμάχης που έχει προκύψει μεταξύ ατόμων που την διεκδικούν.
Έχει περάσει ένας μήνας από το θάνατο του Μάνσον σε νοσοκομείο στο Μπέικερσφιλντ στην Καλιφόρνια και τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα για να παραλάβουν τη σορό του.
Ο ιατροδικαστής δεν θέλει να παραδώσει τη σορό σε λάθος άνθρωπο και να βρεθεί στη συνέχεια αντιμέτωπος με μηνύσεις. Και έτσι, παρέπεμψε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: EPA/ HO
Σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times, άνθρωποι από τη Φλόριντα, το Γουισκόνσιν, το Ιλλινόις αλλά και την Καλιφόρνια λένε ότι έχουν δικαίωμα να παραλάβουν τη σορό.
Πέθανε ο serial killer Τσαρλς Μάνσον
Ένας εξ’ αυτών ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι είναι ο εγγονός του δολοφόνου.
Κάποιος άλλος λέει ότι είναι φίλος δια αλληλογραφίας, που ισχυρίζεται μάλιστα ότι έχει στη διάθεσή του ιδιόγραφη διαθήκη του Μάνσον. «Είναι τσίρκο, τίποτα δεν είναι σαφές» δήλωσε ο Μπράιαν Γουόλτερς, δικηγόρος που εργάζεται για την νομική υπηρεσία της κομητείας Κερν.
«Είναι πραγματικά μια πολύ περίεργη υπόθεση» συμπλήρωσε ο ίδιος.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26 Οκτωβρίου)
06:30
Συντάξεις Νοεμβρίου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή τους - Πότε θα δοθεί η ενίσχυση των 400 ευρώ
06:00
Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας από τις 16 Νοεμβρίου
05:00
Πώς θα λειτουργεί ο εθνικός «κουμπαράς» - Τι θα ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
04:00