Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από το πέρασμα τροπικής καταιγίδας
Τουλάχιστον 133 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες αγνοούνται από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Τεμπίν που έπληξε τις νότιες Φιλιππίνες, προκαλώντας κατολισθήσεις και πλημμύρες.
Από την τροπική καταιγίδα πλήττεται κυρίως το νησί Μιντανάο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.
Ο απολογισμός των νεκρών δεν σταματά να ανεβαίνει. Τα τελευταία στοιχεία της αστυνομίας περιλαμβάνουν 36 νεκρούς, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν σήμερα από τον ποταμό Σαλόγκ στο Μιντανάο.
«Ακόμα προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε τις αναφορές για ένα χωριό που θάφτηκε κάτω τη λάσπη, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης», δήλωσε ο Ράιαν Κάμπους, αξιωματούχος στην πόλη Τουμπόντ.
PHOTO 1 / 6
Photo 1/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 2/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 3/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 4/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 5/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 6/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Πώς θα κάνετε αίτηση για τις Επαγγελματικές Σχολές - Οι ειδικότητες
05:00
ΧΡΗΜΑ
Kοινωνικός τουρισμός: Οι οριστικοί πίνακες συνταξιούχων - Μέχρι πότε μπορείτε να πάτε διακοπές
04:00
ΧΡΗΜΑ
Φορολογικές δηλώσεις: Αντίστροφη μέτρηση για την «εκπνοή» της προθεσμίας
03:00
ΧΡΗΜΑ
Τα «ραντεβού» με την εφορία για τον Ιούλιο - Οι ημερομηνίες «κλειδί»
02:00
ΧΡΗΜΑ