Γερμανία: Θανάσιμος τραυματισμός 15χρονης από συνομήλικό της Αφγανό
Μια 15χρονη Γερμανίδα τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ένας Αφγανός, συνομήλικός της, τής επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Κάντελ, στην Ρηνανία-Παλατινάτο, της Γερμανίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομίας αργά χθες βράδυ, οι δύο έφηβοι εθεάθησαν να διαπληκτίζονται και ακολούθησε η επίθεση του νεαρού με το μαχαίρι. Η σύλληψή του κατέστη δυνατή έπειτα από παρέμβαση και περαστικών. Λίγο αργότερα, η κοπέλα, η οποία είχε στο μεταξύ μεταφερθεί στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Die Rheinpfalz, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 15χρονος Αφγανός, ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα, έχει υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου.
ΕΛΛΑΔΑ
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 11.800.000 ευρώ
22:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία ζητεί το ΚΚΕ
21:57
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Πούτιν είπε ότι ο κόσμος γίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά σιώπησε για τον Μαδούρο και το Ιράν
21:49
ΕΛΛΑΔΑ