Μπήκε το 2018 στην Αυστραλία! (pics)
Το μέλλον ανατέλλει στην Ανατολή: τα νησιά του Ειρηνικού, η Νέα Ζηλανδία και μετά η Αυστραλία σήμαναν σήμερα την έναρξη του πλανητικού μαραθώνιου των εορταστικών εκδηλώσεων για το Νέο Έτος, οι οποίες διεξάγονται και πάλι κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Λόγω της διαφοράς ώρας, το Σίδνεϊ ήταν στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) η πρώτη μεγαλούπολη που καλωσόρισε το 2018, με 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους να έχουν συγκεντρωθεί στις όχθες του εμβληματικού κόλπου της για να παρακολουθήσουν το παραδοσιακό θέαμα των πυροτεχνημάτων αυτή την ωραία καλοκαιρινή βραδιά.
Το θέαμα περιλαμβάνει φέτος εκτοξεύσεις πυροτεχνημάτων στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Μάλιστα, 20 δευτερόλεπτα του θεάματος των πυροτεχνημάτων ήταν έργο του ηθοποιού Χιου Τζάκμαν, ο οποίος σχεδίασε το κομμάτι αυτό σε χρώματα χρυσό και ασημί μαζί με τον Φορτουνάτο Φότι, τον επικεφαλής της εταιρείας που φωταγωγεί κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς με πυροτεχνήματα τον κόλπο του Σίδνεϊ.
Όλα αυτά κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, μετά την επίθεση με αυτοκίνητο που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Μελβούρνη.
Επαγγελματικές Σχολές ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων - Ποια η διαδικασία συμμετοχής
02:00
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι τελικοί προσωρινοί πίνακες για 70 μόνιμους εκπαιδευτικούς
01:00
Ακαθάριστα οικόπεδα: Ποια η προθεσμία - Ποιοι έχουν υποχρέωση και ποιοι εξαιρούνται
00:30
«Χάσαμε τον τηλεοπτικό μας μπαμπά» - Ο αποχαιρετισμός στον σκηνοθέτη των Friends και Will & Grace
23:59