Νότια Κορέα: Ευπρόσδεκτες οι δηλώσεις του Κιμ
Ευπρόσδεκτες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, περί αναθέρμανσης των σχέσεων της Πιονγκγιάνγκ με τη Σεούλ, το γραφείο της Νοτιοκορεατικής προεδρίας.
Κατά την διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου μηνύματός του ο Κιμ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποστολής αντιπροσωπείας της χώρας του στους επερχόμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πγεοντσάνγκ (νότια), μεταδίδει το πρακτορείο Yonhap.
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας αφ’ ενός ανακοίνωσε πως ενδέχεται να αποστείλει αντιπροσωπεία στη Χειμερινή Ολυμπιάδα στη Νότιο Κορέα, στο πλαίσιο των προσπαθειών για να κατευνασθεί η στρατιωτική ένταση στην Κορεατική Χερσόνησο, αλλά αφ’ ετέρου προειδοποίησε τις ΗΠΑ πως έχει στο γραφείο του «ένα κουμπί για τα πυρηνικά», το οποίο είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να το πατήσει εάν η Βόρειος Κορέα απειληθεί.
Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας που βίαζε τις δύο κόρες του στη Μεσσαρά
07:25
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ: Στρατηγική αποσυμπίεσης από Μαξίμου: «Ναι» σε διπλό ραντεβού με τους αγρότες - Στο τραπέζι χαμηλό ρεύμα και για εκπρόθεσμους οφειλέτες
07:18
Ο Τραμπ ανοιχτός σε συνάντηση με την προσωρινή πρόεδρο της Βενεζουέλας Ροντρίγκεζ: «Κάποια στιγμή θα το κάνω»
07:10
Καιρός: Ξεκινά η ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα «λευκά»
07:00