Λευκός Οίκος: Οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο Λευκός Οίκος υπεραμύνθηκε της τοποθέτησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο twitter, αναφορικά με την ισχύ του αμερικανικού «κουμπιού» για την εκτόξευση πυρηνικών όπλων, σημειώνοντας πως οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας και όχι για εκείνη του προέδρου τους.
Ο Τραμπ ειρωνεύτηκε χθες τον Κιμ Γιονγκ Ουν, διαβεβαιώνοντας ότι «το δικό του» κουμπί για την εκτόξευση πυρηνικών όπλων είναι «μεγαλύτερο» και «δυνατότερο» από εκείνο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

«Ο πρόεδρος και ο λαός αυτής της χώρας θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς στη συνέντευξη Τύπου.
Πηγή:REUTERS/Carlos Barria
«Έχει εξαπολύσει επανειλημμένα απειλές, πραγματοποιεί κατ’ επανάληψη πυραυλικές δοκιμές εδώ και χρόνια και ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ δεν πρόκειται να κρυφτεί, δεν θα είναι αδύναμος και θα εξασφαλίσει ότι θα κάνει ό,τι έχει υποσχεθεί και αυτό είναι να ορθώσει το ανάστημά του και να προστατέψει τον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε.
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού κυμαίνονται οι τιμές του πράσινου τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Αύγουστο
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30