Αίγυπτος: Συντριβή αερόστατου με μία νεκρή και τραυματίες
Ένα άτομο σκοτώθηκε και ακόμη 12 τραυματίστηκαν όταν το αερόστατο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη κοντά στο Λούξορ της Αιγύπτου, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA.
Το δυστύχημα, που σημειώθηκε δυτικά της πόλης Λούξορ, οφείλεται σε κακές καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με το πρακτορείο, ενώ, όπως έγινε γνωστό, στο αερόστατο επέβαιναν τουρίστες.
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως νεκρή είναι μία 36χρονη γυναίκα. Από τους 12 τραυματίες δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση, ανέφερε το MENA, και νοσηλεύονται στο Διεθνές Νοσοκομείο του Λούξορ.
Νωρίτερα αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας που επικαλέστηκε το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Σαρίφ Ουαντίχ, δήλωσε πως ο νεκρός ήταν από τη Νότια Αφρική. Δεν διευκρινίστηκε αν ήταν άνδρας ή γυναίκα.
Το 2013, 19 άνθρωποι, κυρίως τουρίστες από την Ασία και την Ευρώπη, σκοτώθηκαν κοντά στο Λούξορ, όταν αερόστατο έπιασε φωτιά και συνετρίβη έπειτα από έκρηξη αερίου εν πτήσει.
ΚΚΕ: Αποκρουστική η ανάρτηση Μητσοτάκη όταν οικογένειες και εργαζόμενοι θρηνούν τις πέντε εργάτριες
21:24
Ισραηλινός Τύπος: «HΠA και Ιράν έτοιμες για συνομιλίες» - Οργανώνεται συνάντηση στην Άγκυρα
21:15
Σε 24ωρη απεργία οι λιμενεργάτες στις 6/2 - Συγκεντρώσεις στα λιμάνια Πειραιά και Ελευσίνας
21:05
Φάμελος για Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου: Ο αθλητισμός σημαίνει χαρά, συμμετοχή, σεβασμός, ζωή
20:55