Αίγυπτος: Συντριβή αερόστατου με μία νεκρή και τραυματίες
Ένα άτομο σκοτώθηκε και ακόμη 12 τραυματίστηκαν όταν το αερόστατο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη κοντά στο Λούξορ της Αιγύπτου, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA.
Το δυστύχημα, που σημειώθηκε δυτικά της πόλης Λούξορ, οφείλεται σε κακές καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με το πρακτορείο, ενώ, όπως έγινε γνωστό, στο αερόστατο επέβαιναν τουρίστες.
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως νεκρή είναι μία 36χρονη γυναίκα. Από τους 12 τραυματίες δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση, ανέφερε το MENA, και νοσηλεύονται στο Διεθνές Νοσοκομείο του Λούξορ.
Νωρίτερα αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας που επικαλέστηκε το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Σαρίφ Ουαντίχ, δήλωσε πως ο νεκρός ήταν από τη Νότια Αφρική. Δεν διευκρινίστηκε αν ήταν άνδρας ή γυναίκα.
Το 2013, 19 άνθρωποι, κυρίως τουρίστες από την Ασία και την Ευρώπη, σκοτώθηκαν κοντά στο Λούξορ, όταν αερόστατο έπιασε φωτιά και συνετρίβη έπειτα από έκρηξη αερίου εν πτήσει.
Όταν τα γατάκια «καταλαμβάνουν» τα στρώματα γιόγκα: Η μοναδική εμπειρία του Kitty Yoga
09:00
Χανιά: Μεταθανάτιες οι μαχαιριές στο σώμα της 45χρονης Σταυρούλας - Ανατροπή από την ιατροδικαστική
08:56
Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός: 2.500 ναυτικοί απομακρύνθηκαν από τα Στενά του Ορμούζ
08:54
«Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία από τον καύσωνα: Ιστορικές θερμοκρασίες και έκτακτα μέτρα
08:44