Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ξεκίνησε τη Δευτέρα το σχολείο.
Η μικρή δισεγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ φοιτά πλέον σε έναν βρεφονηπιακό σταθμό κοντά στο σπίτι της οικογένειας, στο Παλάτι του Κένσινγκτον.
Οι φωτογραφίες που τράβηξε η έγκυος μητέρα της δείχνουν την δίχρονη Σάρλοτ να χαμογελάει, έξω από το σπίτι της, πριν ξεκινήσει για το ιδιωτικό νηπιαγωγείο Γουίλκοξ.

REUTERS/HANDOUT
Στον ιστότοπό του, το νηπιαγωγείο –που έχει χαρακτηριστεί "εξαιρετικό" από τους κρατικούς επιθεωρητές– αναφέρει ότι είναι ένα παραδοσιακό ίδρυμα που προσπαθεί να διατηρήσει υψηλά πρότυπα.
Τα δίδακτρα στοιχίζουν 3.050 λίρες ανά εξάμηνο για το πρωί και 1.800 λίρες για την απογευματινή φοίτηση.
Η Σάρλοτ είναι τέταρτη (και πρώτη γυναίκα) στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού της, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα της και τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Τζορτζ.
Η Κέιτ αναμένεται ότι θα φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της τον προσεχή Απρίλιο.
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37