ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τη σύζυγό του επειδή… άλλαξε κανάλι στην τηλεόραση

Σκότωσε τη σύζυγό του επειδή… άλλαξε κανάλι στην τηλεόραση
REUTERS/Daniel Becerril

Πριν από περίπου δύο μήνες, ο 58χρονος Tony Thomas  είχε κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ του για να παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Κάποια στιγμή βγήκε στη βεράντα να κάνει ένα τσιγάρο και η ανυποψίαστη σύζυγός του άλλαξε το κανάλι στην τηλεόραση. Όταν ο Thomas επέστρεψε και το αντιλήφθηκε...τη μαχαίρωσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Tony Thomas αφού ένιωσε την ανάγκη να καπνίσει, βγήκε στη βεράντα, έκανε το τσιγάρο του και όταν επέστρεψε στο σαλόνι ανακάλυψε πως η γυναίκα του, Elke, είχε αλλάξει το κανάλι. Τη ρώτησε πόσο ήταν το σκορ, εκείνη δεν γνώριζε και ξεκίνησε να μουρμουράει.

«Τότε ήταν που τα “έχασα”. Ούτε που θυμάμαι πώς βρέθηκα με το μαχαίρι στα χέρια», με το οποίο επιτέθηκε πολλές φορές στην Elke. Οι Αρχές είχαν αντιληφθεί πως κάτι συμβαίνει, καθώς περνούσαν από τη γειτονιά και άκουσαν φωνές.

Λίγο αργότερα, ένας άνδρας που είπε ότι ονομάζεται “Tony” τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ζήτησε από την τηλεφωνήτρια «ένα μεγάλο αυτοκίνητο και την αστυνομία» διότι «έχει σκοτώσει τη γυναίκα του».

Όλα τα παραπάνω τα έγραψε στην ένορκή κατάθεση για τη δολοφονία της 19ης Νοεμβρίου του περασμένου έτους. Αναφέρθηκε επίσης και στο αίμα της Elke, που βρέθηκε στο πάτωμα, στους τοίχους, στο τραπέζι του καθιστικού έως και στην τηλεόραση. Ο δολοφόνος έσυρε το πτώμα του θύματος μέχρι την αυλή, όπου βρέθηκε κάτω από μια κουβέρτα και έναν μουσαμά.

crime

Όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί, ο Tony κάθονταν δίπλα από τη νεκρή γυναίκα, η οποία ένα μήνα πριν είχε κάνει αίτηση προστασίας από το σύζυγό της, αφότου την είχε αρπάξει και την είχε κακοποιήσει, σύμφωνα με την ίδια.

Οι Αρχές δεν είχαν κάνει αποδεκτό το αίτημα «διότι δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία». Ο εγκληματίας είχε ποινικό μητρώο για δολοφονία και σεξουαλική κακοποίηση σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό.

brutalhouse

Ο 58χρονος βρίσκεται στη φυλακή από την ημέρα της σύλληψής του και αντιμετωπίζει κατηγορία για αδίκημα που τιμωρείται με θανατική ποινή. Η εγγύηση ορίστηκε στο 1.000.000 δολάρια και στις 22 του μήνα θα επιστρέψει στα δικαστήρια για την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ