Κίνα: 8χρονος περπάτησε 4 χιλιόμετρα στο πολικό ψύχος για να γράψει διαγώνισμα
Σε πολλά παιδιά στον κόσμο δεν παρέχονται τα ίδια προνόμια με αυτά που απολαμβάνουν οι συνομίληκοί τους. Ο οκτάχρονος Wang Fuman μένει στην επαρχεία Γιουνάν της Κίνας και κάθε μέρα αναγκάζεται να περπατάει 4,5 χιλιόμετρα, δηλαδή σχεδόν μία ώρα, για να φτάσει το σχολείο του.
Στις 8 Ιανουαρίου η τάξη του μικρού Wang είχε το πρώτο της διαγώνισμα για τις τελικές εξετάσεις και δεν ήθελε να το χάσει με τίποτα. Έτσι, περπάτησε μια ώρα μέσα στο ψύχος.
Η φωτογραφία του μαθητή, με τα παγωμένα μαλλιά και φρύδια και με κατακόκκινα μάγουλα από την υπερβολικά χαμηλή θερμοκρασία, έγινε viral. Ο Wang δεν είχε γάντια ή σκουφί και το μπουφάν του ίσα που συγκρατούσε το κρύο. Η θερμοκρασία έξω ήταν στους -9 βαθμούς Κελσίου.
Ο μικρός δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και όταν κατάφερε να φτάσει στην τάξη έκανε μία αστεία γκριμάτσα στους συμμαθητές του.
Ο Fuman γεννήθηκε από μία μητέρα που εγκατέλειψε την οικογένεια από πολύ νωρίς και από έναν απόντα πατέρα, ο οποίος αναγκάστηκε να δουλέψει σε άλλη πόλη λόγω των δύσκολων συνθηκών.
Τώρα, ζει με τη μεγάλη του αδερφή και τη γιαγιά του σε ένα σπίτι από λάσπη και σύμφωνα με τον ίδιο εκτός από το να πηγαίνει σχολείο, βοηθά και τη γιαγιά του στις αγροτικές δουλειές με αποτέλεσμα τα χεράκια του να είναι σε άσχημη κατάσταση.
Το πετρέλαιο ανεβάζει και ρίχνει τις τιμές των καυσίμων - Πότε θα φανεί η διαφορά στην αντλία
22:07
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3,2 εκατ. ευρώ
22:06
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για το πώς μεταφέρθηκαν οι γιγάντιες πέτρες του Στόουνχεντζ
21:58
Βρετανία: Ο Μπέρναμ έτοιμος για την πρώτη του ομιλία- Θα ξεδιπλώσει το οικονομικό του πρόγραμμα
21:46