Βέλγιο: Ανασύρθηκαν νεκροί από τα ερείπια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε (pics)
Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη που σημειώθηκε σε πολυκατοικία στην Αμβέρσα του Βελγίου, πιθανότητα από διαρροή φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το κτήριο και να υποστούν καταστροφές ακόμη δύο.
Ο έως τώρα απολογισμός έκανε λόγο για 14 τραυματίες ωστόσο τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν τις σορούς δύο ανθρώπων στα ερείπια του κτηρίου.
Σύμφωνα με το Reuters, πέντε από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ η κατάσταση ακόμη ενός κρίνεται κρίσιμη.
Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα στο σημείο της έκρηξης. Η αστυνομία διαβεβαίωσε ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η έκρηξη να οφειλόταν σε τρομοκρατική ενέργεια.
Η χώρα είναι σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2016 στις Βρυξέλλες.
Πυκνά αστρικά σμήνη και συγκρούσεις άστρων στο πρώιμο Σύμπαν - Τι αποκαλύφθηκε για τις μαύρες τρύπες
16:58
Τελευταία ευκαιρία για την επικαιροποίηση των ΚΑΔ από τις επιχειρήσεις - Παράταση έως 30/10
16:55
Πούτιν: Εξετάζεται συνεργασία με την Ουάσιγκτον για την Αρκτική - Ρωσικό ντίζελ πλέει προς στις ΗΠΑ
16:47
«Να πληρώσω και να φύγω...» - Ο ιδιοκτήτης της Pizza Fan αρνήθηκε τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή
16:38