Δεκάδες τραυματίες από ατύχημα σχολικού λεωφορείου στη Γερμανία (pics)
Τουλάχιστον 48 άνθρωποι, εκ των οποίων 43 παιδιά, τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί στη δυτική Γερμανία σε ένα ατύχημα με σχολικό λεωφορείο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Συνολικά «δέκα άνθρωποι» έχουν τραυματιστεί σοβαρά, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας του Μάνχαϊμ, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ο αριθμός των σοβαρά τραυματισμένων παιδιών, αλλά ούτε και η φύση των τραυμάτων τους.
Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 07:00 (τοπική ώρα, 08:00 ώρα Ελλάδας) στο Έμπερμπαχ, ανατολικά του Μάνχαϊμ.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το σχολικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν κυρίως παιδιά και μερικοί ενήλικες, σε μια στροφή έπεσε πάνω σε πολλά οχήματα προτού τερματίσει την τρελή κούρσα του πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο οδηγός του λεωφορείου έχει τραυματιστεί ελαφρά, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στα κοντινά νοσοκομεία.
SPONSORED
Μιχαηλίδου: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που πήρε την κοινωνική πολιτική στα σοβαρά»
18:33
Διακοπή των δρομολογίων στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Σίνδος λόγω ατόμου στις ράγες
18:26
Ιρανός παρουσιαστής πυροβόλησε σημαία των ΗΑΕ σε ζωντανή μετάδοση
18:24
ΣΥΡΙΖΑ: Στο επίκεντρο σκανδάλων που εκθέτουν τη χώρα το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη
18:14