Σιβηρία: Φορτηγάκι διασχίζει τη «γέφυρα του τρόμου» (vid)
Βίντεο με μία ετοιμόρροπη γέφυρα της Σιβηρίας κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό. Η γέφυρα Κουαντίνσκι βρίσκεται στον ποταμό Βιτίμ και θεωρείται - δικαίως - μία από τις πιο επικίνδυνες σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Το ύψος της είναι στα 20 μέτρα και το πλάτος της είναι τόσο ώστε να χωράει ένα… αυτοκίνητο.
Εδώ να σημειωθεί πως δεν έχει προστατευτικό κιγκλίδωμα, πράγμα που σημαίνει πως οποιαδήποτε λάθος «στραβοτιμονιά» μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρα.
Τα σκουριασμένα στηρίγματα της γέφυρας καταρρέουν, ενώ τα ξύλινα δοκάρια είναι σπασμένα.
Να όμως, που βρέθηκε ένας τολμηρότατος οδηγός, ο οποίος δεν πτοήθηκε και αποφάσισε να τη διασχίσει με το φορτηγάκι του! Το πέρασμα αυτό καταγράφηκε και κάνει το γύρο του internet «μοιράζοντας» τρόμο.
«Σας προειδοποιήσαμε»: Με «συντριπτικά» αντίποινα προειδοποιούν Ιρανοί αξιωματούχοι μετά την επίθεση ΗΠΑ και Ισραήλ
10:09
Τραμπ για επίθεση στο Ιράν: Δεν θα αποκτήσουν ποτέ πυρηνικά - Μαζική και διαρκής επιχείρηση
10:00
Ιράν: Εκρήξεις ακούγονται στην Ισφαχάν και σε άλλες πόλεις - Ουρές στα πρατήρια βενζίνης
09:52
Μνημόσυνο και αγρυπνία έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για τα θύματα των Τεμπών (pic)
09:50