Αισιόδοξη η Μέρκελ πως το SPD θα εγκρίνει την έναρξη συνομιλιών για σχηματισμό κυβέρνησης
Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, εμφανίστηκε αισιόδοξη σήμερα ότι το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) θα εγκρίνει στο αυριανό συνέδριό του την έναρξη των επίσημων συνομιλιών για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού με τη συντηρητική Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU).
«Θα αναμένουμε το συνέδριο του SPD και μετά ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσουν οι συνομιλίες», είπε η Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Σόφια.
Η καγκελάριος πρόσθεσε ότι είναι πεπεισμένη πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα ενισχύσουν την ευρωζώνη, για παράδειγμα θα συμφωνήσουν για την εφαρμογή περαιτέρω μέτρων ώστε να ολοκληρωθεί η τραπεζική ένωση.
ΚΟΣΜΟΣ
Κεραυνός «χτύπησε» ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη - Καπνός βγήκε από το αλεξικέραυνο
18:01
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ: Τεξανός οδηγός ταξί στο CNN Greece: Η ακριβή βενζίνη, το κόστος ζωής και η ψήφος της «τσέπης»
17:55
ΚΟΣΜΟΣ
Απάντηση Ελ Σαγιέντ στον Τραμπ: «Από αύριο να με λέτε γερουσιαστή»
17:49
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Γροιλανδία: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μας έκανε η Ευρώπη»
17:44
ΚΟΣΜΟΣ