ΚΟΣΜΟΣ

Οικογένεια Τέρπιν: Τάιζαν τα κατοικίδιά τους αλλά όχι τα παιδιά τους

Οικογένεια Τέρπιν: Τάιζαν τα κατοικίδιά τους αλλά όχι τα παιδιά τους
REUTERS/Lucy Nicholson/File Photo

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι-φυλακή της Καλιφόρνια, βρήκαν υποσιτισμένα και βασανισμένα παιδιά. Στο ίδιο σπίτι, όμως, κατοικούσαν και δύο θηλυκά σκυλάκιαΚαι τα δύο ήταν σε καλή κατάσταση, καλοφαγωμένα ενώ ήταν --φαινομενικά τουλάχιστον- καλοεκπαιδευμένα. 

Οι Ντέιβιντ και Λουίζ Τέρπιν επέτρεπαν στα παιδιά τους να τρώνε ένα μικρό γεύμα την ημέρα ενώ, όπως αναφέρει το CNNi, έκαναν μπάνιο μια φορά το χρόνο. Την ίδια ώρα, τα χτυπούσαν, τα κακομεταχειρίζονταν ενώ τους στερούσαν ακόμη και το νερό.

Το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με σοβαρές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και ο βασανισμός των παιδιών τους.

Τα 13 παιδιά, επτά ενήλικες και έξι ανήλικοι, νοσηλεύονται, καθώς είναι σοβαρά υποσιτισμένα. Τα δύο σκυλάκια, έχουν μεταφερθεί σε καταφύγιο, και οι αρχές σχεδιάζουν να τους βρουν νέο σπίτι. «Είναι σε καλή κατάσταση, είναι πολύ δραστήρια και φιλικά» δήλωσε ο Τζόσεφ Βάργκο, εκπρόσωπος της πόλης Φέρις.

Όσοι ενδιαφέρονται να τα υιοθετήσουν θα πρέπει να καταθέσουν σχετικό αίτημα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Ο Βάργκο είπε ότι τα σκυλιά κουνούν τις ουρές τους μόλις δουν ανθρώπους και μοιάζουν ευτυχισμένα.

doggies


Πηγή: CNNi

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι τα σκυλάκια θα εμβολιαστούν και θα στειρωθούν πριν πάνε στη νέα τους οικογένεια.

Officials: The kids were starved. The dogs were well-fed. By Stella Chan, Steve Almasy and Sonya Hamasaki

ΔΗΜΟΦΙΛΗ