Χρήση σπρέι πιπεριού από τις Αρχές εναντίον φιλοκούρδων διαδηλωτών στην Άγκυρα
Η τουρκική αστυνομία σήμερα έκανε χρήση σπρέι πιπεριού προκειμένου να απωθήσει τους διαδηλωτές που είχαν κατακλύσει τους δρόμους στην Άγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη για να συμπαρασταθούν στους Κούρδους, ενώ προχώρησαν σε τουλάχιστον 12 προσαγωγές στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας εναντίον των Κούρδων πολιτοφυλάκων της Συρίας στην επαρχία Αφρίν.
Νωρίτερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε τους υποστηρικτές της φιλοκουρδικής αντιπολίτευσης να μην διαδηλώσουν κατά των στρατιωτικών επιχειρήσεων, επισημαίνοντας ότι οι δυνάμεις ασφαλείας θα επέβαιναν στη περίπτωση που πραγματοποιούσαν κινητοποιήσεις.
Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι σφοδροί τουρκικοί βομβαρδισμοί στην Αφρίν
Δεκτό από το Πρωτοδικείο το αίτημα κατοίκων να λάβουν έγραφα για τις ζημιές σε κτήρια στην Κυψέλη
11:52
Γεώτρηση στο Ιόνιο: Το 2027 θα μάθουμε αν υπάρχει φυσικό αέριο ή πετρέλαιο στο «Ασωπός 1»
11:42
Κωνσταντινούπολη: Δύο νεκροί μετά την κατάρρευση ορόφων του κτηρίου - Ψάχνουν για εγκλωβισμένους
11:41
Αγροτικό πετρέλαιο: Επιστροφή ΕΦΚ έως 31 Οκτωβρίου - Νέοι κανόνες για τα πρατήρια που σφραγίζονται
11:34