Καμήλες αποκλείστηκαν από διαγωνισμό ομορφιάς λόγω… μπότοξ
Αρχικά, ναι. Υπάρχει διαγωνισμός ομορφιάς που αφορά καμήλες - μοντέλα, στη Σαουδική Αραβία. Πρόκειται για το φεστιβάλ “King Abdulaziz Camel Festival” το οποίο πραγματοποιείται στο Ριάντ κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα της βασιλικής οικογένειας και διαρκεί 28 ολόκληρες μέρες.
Κι όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει αυστηρούς κανόνες. Ορισμένοι ιδοκτήτες καμήλων έκαναν… μπότοξ στα ζώα για να ξεχωρίσουν. Αυτές οι μικρές ενέσεις ομορφιάς λοιπόν, ήταν η αιτία να αποκλειστούν από τον διαγωνισμό ομορφιάς δώδεκα καμήλες, αφού οι ιδιοκτήτες τους τις είχαν υποβάλλει σε θεραπείες με μπότοξ.
Εδώ να σημειωθεί πως το έπαθλο είναι 57 εκατομμύρια δολάρια, ποσό δηλαδή που φυσικά οι κριτές δεν «σηκώνουν» παραβιάσεις του κανονισμού.
Εκτός απ' τον διαγωνισμό ομορφιάς υπάρχουν επίσης βραβεία για την πιο γρήγορη καμήλα, φωτογραφίας, υπακοής και τέχνης με μαλλιά καμήλας.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αρδηττού
08:44
Γροιλανδία: Η Ρωσία κατηγορεί το NATO ότι στρατιωτικοποιεί την Αρκτική
08:44
Αλλάζει ο καιρός ξανά από το Σαββατοκύριακο: Έρχονται χιόνια, ισχυροί άνεμοι και παγετός
08:38
Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ εμπόδιο για την ειρήνη»
08:24