Κίνα: Καταζητούμενος για διαφθορά επέστρεψε στη χώρα μετά από 16 χρόνια
Ο Χου Γιουσίνγκ, ένας από τους πλέον καταζητούμενους της Κίνας, επέστρεψε στη χώρα και παραδόθηκε στις Αρχές, μετά από αρκετά χρόνια.
Ο Χου ήταν αξιωματούχος σε υπηρεσία που ασχολείται με τη μεταρρύθμιση της στέγασης, στην Ταϊγουάν, την πρωτεύουσα της βόρειας κινεζικής επαρχίας Σανσί. Κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας και εγκατέλειψε τη χώρα πριν από 16 χρόνια.
Τον Απρίλιο του 2015, η Interpol εξέδωσε μια ερυθρά αγγελία με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη 100 φυγόδικων που κατηγορούνται για διαφθορά. Πολλοί από αυτούς είναι πρώην υπάλληλοι κρατικών υπηρεσιών, αναφέρει το πρακτορείο Xinhua.
Ο Χου είναι ο 52ος καταζητούμενος που επιστρέφει μέχρι στιγμής στην Κίνα.
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Στοχεύσαμε τον Λαριτζανί» λένε οι Ισραηλινοί - Άγνωστη η τύχη του - Ανελέητο σφυροκόπημα σε Τεχεράνη και Λίβανο
10:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ «χτύπησε» την Κούβα
10:53
ΕΛΛΑΔΑ
Χιλιάδες ανύπαρκτα αιγοπρόβατα δήλωσαν κτηνοτρόφοι στο Ρέθυμνο για να πάρουν επιδοτήσεις (vid)
10:38
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη - Συνελήφθη 45χρονος
10:38
ΧΡΗΜΑ