Ρωσία: Γυναίκα πούλησε το μωρό της για να αγοράσει... αεροπορικό εισιτήριο
Πούλησε το νεογέννητο μωρό της έναντι του ποσού των 166 ευρώ και σχεδόν αμέσως ξόδεψε τα χρήματα για να αγοράσει ένα αεροπορικό εισιτήριο: μια Ουζμπέκα καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη 4 ετών από δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης.
Η 28χρονη από το Ουζμπεκιστάν ήλθε σε συμφωνία με ένα ζευγάρι ομοεθνών της το καλοκαίρι του 2016, προκειμένου να τους πουλήσει το παιδί που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο, σύμφωνα με τους ερευνητές μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο τις δικαστικές αρχές.
Τον Οκτώβριο του 2016, όταν γέννησε τον γιο της, τον πούλησε για 11.500 ρούβλια (περίπου 166 ευρώ) και πολύ σύντομα ξόδεψε τα χρήματα αγοράζοντας ένα αεροπορικό εισιτήριο προς την Κεντρική Ασία, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου Φρουνζένσκι της Αγίας Πετρούπολης (βορειοδυτική Ρωσία).
Το ζευγάρι που αγόρασε το παιδί καταδικάστηκε σε κάθειρξη 3 ετών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Συζητηθηκε η υπόθεση της επιμέλειας των ανήλικων παιδιών της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη
14:42
Κορκίδης για κατώτατο μισθό: Η αύξηση σημαίνει «αυτοχρηματοδότηση» της αγοράς
14:32
ΠΑΣΟΚ: Η ευρηματική διαφήμιση του συνεδρίου με άρωμα... Τασούλα (vid)
14:20
Reuters: Ο πόλεμος στο Ιράν «παγώνει» το τουριστικό ενδιαφέρον για Ελλάδα και Κύπρο
14:20