Ιταλία: Η ακύρωση τηλεοπτικής εμφάνισης πυροδοτεί συζητήσεις για την υγεία του Μπερλουσκόνι
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θα πάρει μέρος απόψε σε τηλεοπτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία είχε προγραμματισθεί να τον φιλοξενήσει, με την εφημερίδα La Repubbica να κάνει λόγο για «προβλήματα με την πίεση» του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού.
Ο ίδιος, όμως, το διαψεύδει.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της La Repubblica, o πρώην Καβαλιέρε τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει προβλήματα με αυξομειώσεις της πίεσης και στρες.
Η εφημερίδα προσθέτει ότι συνεργάτες και γιατροί του Μπερλουσκόνι εξετάζουν το ενδεχόμενο να εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική για λίγες ημέρες, προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Μαρτίου.
Ο ίδιος κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός, όμως, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, ότι «είναι μια χαρά στην υγεία του». Υπενθυμίζεται ότι πριν δυο χρόνια, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε εισαχθεί σε νοσοκομείου του Μιλάνο, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.
Ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές, αλλά παίρνει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία και το κόμμα του, Φόρτσα Ιτάλια, λαμβάνει το 16% της πρόθεσης ψήφου.
Αγνοείται χειριστής ταχύπλοου στην Κυλλήνη - Σε εξέλιξη έρευνες από Λιμενικό και Πολεμική Αεροπορία
09:33
Το VW Mission Efficiency αποδεικνύει πως τα ηλεκτρικά μπορούν να είναι εξαιρετικά οικονομικά
09:26
Φόβοι για τσουνάμι αυξήσεων στην ενέργεια – Στο τραπέζι νέα μέτρα στήριξης
09:17
Συναγερμός για εξαφάνιση 59χρονης από την Χαλκιδική - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
09:14