ΚΟΣΜΟΣ

Έρχεται η ιδανική Monopoly για όσους πάντα προσπαθούσαν να «κλέψουν»

Έρχεται η ιδανική Monopoly για όσους πάντα προσπαθούσαν να «κλέψουν»
Pixabay

Αμέτρητοι παίκτες της «Monopoly» έχουν προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να «κλέψουν» προκειμένου να κερδίσουν. Πλέον μια νέα έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού όχι μόνο θα κάνει το «κλέψιμο» νόμιμο, αλλά θα το ενθαρρύνει κιόλας!

Η εταιρεία Hasbro πρόκειται να παρουσιάσει το φθινόπωρο μια ειδική έκδοση της «Monopoly» για «κλέφτες», αφού έρευνα που διεξήγαγε σε περίπου 2.000 ανθρώπους αποκάλυψε, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι σχεδόν οι μισοί παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

«Οπότε το 2018 αποφασίσαμε ότι έχει έρθει η ώρα να δώσουμε στους οπαδούς του παιχνιδιού αυτό που ήθελαν πάντα, μια “Monopoly” που ουσιαστικά ενθαρρύνει το “κλέψιμο”», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρία παραγωγής.

Η νέα εκδοχή του δημοφιλούς επιτραπέζιου θα περιλαμβάνει 15 επιπλέον κάρτες που θα επιτρέπουν στους παίκτες να επιδίδονται νομίμως τις πιο κοινές παρατυπίες: να προσθέτουν ξενοδοχεία χωρίς να πληρώνουν, να κλέβουν χρήματα από το ταμείο ή να «πηδάνε» ένα τετραγωνάκι.

«Κάθε παίκτης θα αναλαμβάνει την τράπεζα όταν έρχεται η σειρά του (…) γεγονός που θα κάνει πιο εύκολες τις “κλεψιές”», πρόσθεσε η εταιρεία.

Η «Monopoly» δημιουργήθηκε το 1935 από έναν άνεργο που καταστράφηκε από το κραχ του 1929. Πλέον διανέμεται σε 114 χώρες και έχει πουλήσει περισσότερα από 275 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ