Τραμπ: Χάσιμο χρόνου οποιοδήποτε σχέδιο για την μετανάστευση δεν περιλαμβάνει τείχος στα σύνορα
Οποιοδήποτε σχέδιο εκπονήσει το Κογκρέσο για τη μετανάστευση, το οποίο δεν θα συμπεριλαμβάνει την ανέγερση ενός τείχους κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικό, θα είναι ένα «πλήρες χάσιμο χρόνου», δήλωσε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ.
Την ίδια ώρα, δύο γερουσιαστές ετοιμάζονται να παρουσιάσουν μια συμβιβαστική πρόταση επί του θέματος.
«Οποιαδήποτε συμφωνία για το πρόγραμμα DACA που δεν θα περιλαμβάνει ΣΘΕΝΑΡΗ ασφάλεια στα σύνορα και το ΤΕΙΧΟΣ που έχουμε απεγνωσμένα ανάγκη είναι πλήρες χάσιμο χρόνου. Η 5η Μαρτίου καταφθάνει και οι Δημοκρατικοί φαίνεται πως δεν ενδιαφέρονται για την DACA. Καταλήξτε σε συμφωνία!» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter.
Σημειώνεται ότι η ανέγερση του τείχους αποτελούσε μια από τις σημαντικότερες προεκλογικές υποσχέσεις του Αμερικανού προέδρου.
Το Ιράν χτύπησε με βόμβες διασποράς το Ισραήλ - Οι Φρουροί της Επανάστασης ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις σε πλοία στον Κόλπο
11:52
Ο πόλεμος «εξαφάνισε» 120 δισ. από τις χρηματιστηριακές αγορές σε Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι
11:43
Μπομπ Ντίλαν: Σπάνιο προσχέδιο τραγουδιού ανακαλύφθηκε μέσα σε βιβλίο του Άλεν Γκίνσμπεργκ
11:41
Νέα Αριστερά: Η Πέτη Πέρκα η νέα πρόεδρος της ΚΟ μετά την παραίτηση του Αλέξη Χαρίτση
11:31