Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητόδρομου στη Μπραζίλια
Ένα μεγάλο τμήμα ενός υπερυψωμένου αυτοκινητόδρομου κατέρρευσε την Τρίτη, στο κέντρο της Μπραζίλια, της πρωτεύουσας της Βραζιλίας. Ως εκ θαύματος, κανείς δεν τραυματίστηκε, μολονότι ο άξονας αυτός είναι διπλής κατεύθυνσης και πολυσύχνατος.
Οι αρχές έκλεισαν πολύ γρήγορα τον δρόμο, που διασχίζει την πόλη από τα βόρεια μέχρι τα νότια προάστιά της.
"Το σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε θύματα" είπε ο δήμαρχος Ροντρίγκο Ρόλεμπεργκ, που έσπευσε στο σημείο της καταστροφής. Παραδέχτηκε όμως ότι πολλοί υπερυψωμένοι δρόμοι είναι παλιοί και θα έπρεπε να αποκατασταθούν.
Ένα κομμάτι του δρόμου, μήκους 30 μέτρων, κατέρρευσε προκαλώντας πανικό στους περαστικούς. Μόνο μερικά σταθμευμένα οχήματα υπέστησαν ζημιές, μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο.
Τα αίτια της κατάρρευσης δεν έχουν διευκρινιστεί.
Τα καλοκαίρια, μετά από μήνες με υψηλές θερμοκρασίες, σημειώνονται σφοδρές βροχοπτώσεις στην Μπραζίλια, με αποτέλεσμα να δοκιμάζονται σκληρά οι υποδομές της πόλης.
Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές σε φαρμακείο και σε κατάστημα ενδυμάτων
23:36
Ο Τραμπ άσκησε τα πρώτα βέτο της δεύτερης προεδρικής θητείας του
23:26
To 2025 ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας 60.000 βόμβες και 100.000 drones
23:16
Εμβληματικός πίνακας του Πικάσο αξίας ενός εκατ. ευρώ πωλείται για... 100 ευρώ, για καλό σκοπό
23:00