Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν θέσεις του συριακού στρατού
Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν σήμερα θέση του συριακού στρατού σε μια επαρχιακή περιοχή κοντά στη Δαμασκό προκαλώντας την ενεργοποίηση του συριακού συστήματος αεράμυνας, το οποίο κατέστρεψε τους περισσότερους πυραύλους, ανέφερε ανακοίνωση του συριακού στρατού που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι πολλοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από ισραηλινά μαχητικά από το έδαφος του γειτονικού Λιβάνου στις 03:42 π.μ. τοπική ώρα.
«Η γενική διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων θεωρεί το Ισραήλ απολύτως υπεύθυνο για τις επικίνδυνες επιπτώσεις των επανειλημμένων, επιθετικών και ανυπολόγιστων ενεργειών», αναφέρει η ανακοίνωση του στρατού.
Στην Ιερουσαλήμ, μια εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε: «Δεν απαντάμε σε τέτοιες πληροφορίες».
Ο συριακός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε τους περισσότερους από τους ισραηλινούς πυραύλους που εβλήθησαν εναντίον θέσεών του, αλλά δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τυχόν ζημιές ή θύματα.
Αποτροπιασμός στην Αργαλαστή: Νεκρά πάνω από 10 ζώα από φόλες
12:10
Κατερίνα Μποφίλιου: Από την εγκεφαλική παράλυση, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
12:00
Χρίστος Δήμας: «Στα 2,5 εκατ. ευρώ την ημέρα το κόστος από το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες»
11:50
Συντάξεις, άδεια μητρότητας, επιδόματα: Έρχεται εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:41