Λεμεσός: Άνδρας μαχαίρωσε τρεις νεαρούς και παρέσυρε με το αυτοκίνητό του άλλους δύο
Διαπληκτισμός κατά την είσοδο του «βασιλικού ζεύγους» των καρνάβαλων σε εκδηλώσεις της Λεμεσού παρ' ολίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.
Άντρας 27 χρόνων τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις νεαρούς και παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο πεζούς, από τους οποίους ο ένας αστυνομικός.
Ο φερόμενος ως δράστης, που οδηγούσε το βράδυ στο κέντρο της Λεμεσού το όχημά του, με συνεπιβάτες τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, εκνευρίστηκε επειδή ομάδα νεαρών που διασκέδαζαν φέρεται να εμπόδιζε τη διέλευση του αυτοκινήτου.
Τότε ο οδηγός κατέβηκε για να απομακρύνει τους νεαρούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, κατά την οποία ο 27χρονος τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τρία άτομα, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο πεζούς. Ο ένας ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε.
Τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο πέμπτος νοσηλεύεται.
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00