Μέτρα εμπιστοσύνης και προσφυγικό συζήτησαν Τσίπρας με Ιβάνοφ
Η οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης και η προσφυγική κρίση τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβάνοφ στο Παρίσι στο περιθώριο της συνόδου για το κλίμα.
Όπως τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον κ. Ιβάνοφ, δεν είναι δυνατόν να παραμένουν εγκλωβισμένοι πρόσφυγες στα σύνορα της ΠΓΔΜ.
Από την άλλη, πηγές προσκείμενες στον κ. Ιβάνοφ τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων "ΜΙΑ" αναφέρουν ότι οι δυο ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη η συνέχιση του διαλόγου μεταξύ των δυο χωρών για όλα τα θέματα και ιδιαίτερα για τη μεταναστευτική κρίση και τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.
ΚΟΣΜΟΣ
Γάζα: Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισραηλινά πλήγματα
17:27
CULTURE
«I Play Rocky»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τη δημιουργία του θρυλικού «Rocky»
17:16
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Νέο Πρόγραμμα Αποφοίτων της Allwyn Hellas για τους επαγγελματίες του αύριο
17:15
ΚΟΣΜΟΣ
Ισπανία: 45.000 στρέμματα κάηκαν στη Σαραγόσα- Θα χρειαστούν «μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο» η φωτιά
17:07
ΕΛΛΑΔΑ