Εκατοντάδες χιλιάδες Ιρανοί στις εκδηλώσεις για την επέτειο της ισλαμικής επανάστασης του 1979
Εκατοντάδες χιλιάδες Ιρανοί συμμετείχαν σήμερα στις εκδηλώσεις για την επέτειο της ισλαμικής επανάστασης του Ιράν το 1979, χαρακτηρίζοντας τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ως τους δυνάστες της περιοχής.
Ο πρόεδρος Χασάν Ροχανί μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος στην κεντρική πλατεία Αζαντί της Τεχεράνης, χωρίς να κάνει κάποια ειδική αναφορά στις χθεσινές αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στην Συρία, για τις οποίες, όπως έχει γίνει γνωστό πραγματοποιήθηκαν κατά αντιαεροπορικών συστημάτων και ιρανικών στόχων.
Ωστόσο, είπε απευθυνόμενος στο πλήθος: «Αυτοί (ΗΠΑ και Ισραήλ) ήθελαν να προκαλέσουν ένταση στην περιοχή. Ήθελαν να διαιρέσουν το Ιράκ και την Συρία. Ήθελαν να προκαλέσουν έναν διαρκές χάος στο Λίβανο. Ωστόσο, με την βοήθειά μας, οι πολιτικές τους, απέτυχαν».
ΗΠΑ: Ισόβια στον δράστη της απόπειρας δολοφονίας κατά του Τραμπ
20:39
Συγκλονίζει ο δύτης που επιχείρησε στην τραγωδία της Χίου: «Ανασύραμε 12 πτώματα,ζήσαμε τραγικές στιγμές»
20:39
Γαλλία: Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο Κινέζοι, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για κατασκoπεία
20:31
Δύο συλλήψεις για διακίνηση κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων – Κατασχέθηκαν πάνω από 900 έγγραφα
20:20