Hurriyet: 11 τουρκικά και οκτώ ελληνικά πλοία κοντά στα Ίμια
Στην περιοχή των Ιμίων συνεχίζουν να βρίσκονται δυνάμεις της τουρκικής Ακτοφυλακής και του Λιμενικού Σώματος της Τουρκίας, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.
Παρότι η τουρκική ακταιωρός εμβόλισε το σκάφος του ελληνικού λιμενικού πριν από αρκετές ώρες, οι τουρκικές δυνάμεις φαίνεται ότι δεν έχουν αποχωρήσει.
Την είδηση αυτή μεταδίδουν τόσο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu όσο και η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.
Μάλιστα, η Hurriyet γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι στο σημείο βρίσκονται ότι 11 τουρκικά και οκτώ ελληνικά πλοία.
Η εφημερίδα σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «από τις 2:30 το μεσημέρι πλοία συγκεντρώνονται στις βραχονησίδες, καθώς τα ελληνικά πλοία στην περιοχή είναι οκτώ».

Την ίδια ώρα, το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι το μεσημέρι, δύο ταχύπλοα με οπλισμένους Έλληνες στρατιώτες προκάλεσαν την εντύπωση των τουρκικών δυνάμεων όταν έφυγαν από τη Λέρο, πέρασαν ένα μίλι από τα Ίμια και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Κω.
ΣΤΟΧΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Σε φάση «οφθαλμός αντί οφθαλμού» ο πόλεμος - Πυραυλική «καταιγίδα» στο νότιο Ισραήλ με εκατοντάδες τραυματίες
23:59
Νοσοκομείο στο Αράντ κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την πυραυλική επίθεση (vid)
23:51
Τουλάχιστον πέντε νεκροί και 70 τραυματίες στην Αράντ, σύμφωνα με τον Guardian
23:43
ΕΛΑΣ για Τσαγκαράκη: Κατασχέθηκαν 321 έργα τέχνης, αρχαία και πάνω από 220 χιλιάδες ευρώ
23:32