ΚΟΣΜΟΣ

Ξέμειναν από κοτόπουλα τα KFC στη Βρετανία, κλειστά πάνω από τα μισά καταστήματα

Ξέμειναν από κοτόπουλα τα KFC στη Βρετανία, κλειστά πάνω από τα μισά καταστήματα
REUTERS/Darren Staples

Πάνω από τα μισά της καταστήματα στη Μεγάλη Βρετανία  αναγκάστηκε να κλείσει τη Δευτέρα η μεγάλη αλυσίδα fast food KFC. Ο λόγος; Ξέμειναν από κοτόπουλα!

Όπως ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, αντιμετώπισε «λειτουργικά προβλήματα» την περασμένη εβδομάδα, καθώς άλλαξε εταιρεία διανομής. Μάλιστα, όπως μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο εκπρόσωπο της επιχείρησης, η εταιρεία προέτρεψε τους εργαζομένους της σε αυτή, να κάνουν διακοπές, χωρίς, ωστόσο, να τους εξαναγκάσει.

«Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε στην ποιότητα, οπότε η έλλειψη προμηθειών είχε ως αποτέλεσμα ορισμένα από τα εστιατόριά μας να κλείσουν και άλλα να λειτουργούν με περιορισμένο μενού ή με περιορισμένο ωράριο», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία.

«Οι ομάδες μας εργάζονται χωρίς καθυστέρηση όλες τις ώρες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό», αναφέρει η εταιρεία, συμπληρώνει, ωστόσο, ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα προκειμένου να προσδιορίσει πόσο θα χρειαστεί για να επαναλειτουργήσει σωστά η επιχείρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ