Οι Κινέζοι γιορτάζουν το Νέο Έτος της Σελήνης
Αυξημένη είναι η επιβατική κίνηση στους κινεζικούς σιδηροδρόμους, ενώ σήμερα είναι η έκτη ημέρα των επταήμερων διακοπών για το Νέο Έτος της Σελήνης στην Κίνα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις περίπου 9,5 εκατομμύρια επιβάτες διακινήθηκαν χθες από το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, έναντι 9,02 εκατομμυρίων την προηγούμενη ημέρα.
Οι υπηρεσίες των κινεζικών σιδηροδρόμων πρόσθεσαν 636 τρένα, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την αυξημένη ζήτηση για μικρά οικογενειακά ταξίδια, αλλά και τουριστικές εξορμήσεις των Κινέζων, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την περίοδο των διακοπών που άρχισαν στις 15 Φεβρουαρίου.
Η περίοδος αυξημένης επιβατικής κίνησης για τους σιδηροδρόμους στην Κίνα διαρκεί 40 ημέρες κι αρχίζει την 1η Φεβρουαρίου, ενώ διαρκεί μέχρι την 12η Μαρτίου.
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Σουφλί - Πέρασε σε ελληνικό έδαφος από τη Βουλγαρία
18:59
Πανικός στη Ρωσία από τον μυστηριώδη θάνατο εργαζόμενης σε ινστιτούτο που μελετά την πανώλη
18:54
Οι ΗΠΑ παρέχουν πληροφορίες στη Σαουδική Αραβία για τα πλήγματα κατά των ανταρτών Χούθι
18:44
«Έσκασε» και επίσημα η «βόμβα» Μοτιεγιούνας στον ΠΑΟΚ
18:34