ΚΟΣΜΟΣ

Από μοναχοπαίδι βρέθηκε με 40 αδέρφια – Ο πατέρας της ήταν δωρητής σπέρματος

Από μοναχοπαίδι βρέθηκε με 40 αδέρφια – Ο πατέρας της ήταν δωρητής σπέρματος
instagram

Η 21χρονη Κιάνι Αρόγιο από τη Φλόριντα είναι κόρη δωρητή σπέρματος. Και μπορεί η μητέρα της να την μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι, μη έχοντας άλλο παιδί, ωστόσο  όπως ανακάλυψε, η Κιάνι έχει τουλάχιστον 40 αδέρφια, τα οποία δεν βρίσκονται μόνο στις ΗΠΑ.

Η νεαρή κοπέλα δηλώνει, σύμφωνα με τη Sun, ότι η μητέρα της την μεγάλωσε μόνη της, αλλά ήταν πάντοτε ειλικρινής σχετικά με τον βιολογικό της πατέρα. Όπως λέει, ήθελε ανέκαθεν να ανακαλύψει περισσότερα σχετικά με την ταυτότητά της, και όταν της δόθηκε η δυνατότητα, έψαξε τα αρχεία και βρήκε τον βιολογικό της πατέρα.

Από τότε που ξεκίνησε την έρευνά της, η Κιάνι ανακάλυψε ότι έχει μια 20χρονη ετεροθαλή αδερφή, η οποία ζούσε εξίσου στην Φλόριντα. Οι δυο τους έγιναν καλές φίλες και συναντιούνται συχνά. Έκτοτε ανακάλυψε ότι έχει 40 αδέρφια, που βρίσκοτναι από την Αυστραλία, μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά. Εκείνη είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί του δωρητή σπέρματος, με το μικρότερο να είναι μόλις πέντε μηνών.

https://www.instagram.com/p/BWm5QscB00j

Όπως αναφέρει η Sun, ο πατέρας της Κιάνι είχε μεγάλη ζήτηση ως δωρητής σπέρματος και πολλές οικογένειες που είχαν αποκτήσει ήδη ένα παιδί από εκείνον, τον ζητούσαν ξανά, έτσι ώστε τα παιδιά τους να είναι «ολοκληρωμένα» αδέρφια.

Τα τελευταία χρόνια, η Κιάνι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσει όλα τα ετεροθαλή αδέρφια της. Ήδη έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με ορισμένα από αυτά, φροντίζοντας να βλέπονται όσο συχνά γίνεται, ενώ διατηρεί επικοινωνία μαζί τους και μέσω του Skype.

https://www.instagram.com/p/BWtBLETBCHp

ΔΗΜΟΦΙΛΗ