ΚΟΣΜΟΣ

Ξύλο σε ζωντανή σύνδεση μεταξύ παρουσιαστή και πολιτικού αναλυτή

Ξύλο σε ζωντανή σύνδεση μεταξύ παρουσιαστή και πολιτικού αναλυτή
NTV.RU

«Άναψαν τα αίματα» κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής στη Ρωσία μεταξύ του παρουσιαστή εκπομπής του τηλεοπτικού δικτύου NTV και Ουκρανού πολιτικού αναλυτή.

Η χειροδικία ξεκίνησε ενώ συζητούσαν την κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία. Ο Γερμανός βουλευτής Αντρέας Μαόυρερ, που είχε επισκεφθεί την περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, είπε ότι εξαιτίας των εχθροπραξιών στην περιοχή, σκοτώθηκαν εκατοντάδες παιδιά. «Πρέπει τελικά να αναγνωρίσετε την αλήθεια ότι εκεί σκοτώνονται παιδιά. Πυροβολούνται άνθρωποι και παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο πολιτικός αναλυτής από την Ουκρανία Ντμίτρι Σουβόροφ ζήτησε από τον Γερμανό βουλευτή να παρουσιάσει φωτογραφίες με τους νεκρούς. Εκείνη τη στιγμή ο Αντρέι Νόρκιν, ο παρουσιαστής, πλησίασε τον Ουκρανό αναλυτή και τον έπιασε απ΄ τον ώμο. Ο Σουβόροφ προσπάθησε να τον αποφύγει και άρχισε να κουνάει τα χέρια, με αποτέλεσμα να αρχίσει η μεταξύ τους χειροδικία και οι παρευρισκόμενοι στο στούντιο να προσπαθούν να τους «χωρίσουν».

«Η εκπομπή "Σημείο συνάντησης" είναι ζωντανή. Τα θέματα που συζητούνται είναι τα πιο καυτά θέματα της επικαιρότητας. Συμβαίνει οι συμμετέχοντες στην εκπομπή να μην μπορούν να είναι εγκρατείς» αναφέρει το σχόλιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ρωσικού καναλιού, το οποίο ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές για το επεισόδιο αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ