«Η Βρετανία δεν θα υπόκειται σε αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου» τόνισε ο Μπόρις Τζόνσον
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι η Βρετανία δεν θα υπόκειται στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στο πλαίσιο της οποιασδήποτε συμφωνίας επιτευχθεί μετά την έξοδο της χώρας από την ΕΕ.
Η βρετανική εφημερίδα Financial Times ανέφερε ότι η ΕΕ θα ζητήσει αυτή την εβδομάδα η Βρετανία να υπόκειται στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου επ’ αόριστον στο πλαίσιο μιας συμφωνίας μετά το Brexit για τη διευθέτηση των μελλοντικών διαφωνιών με την Ένωση.
«Όχι, αυτό δεν θα συμβεί διότι αυτό το έχει αποκλείσει ρητά ο βρετανικός λαός», δήλωσε ο Τζόνσον στο ραδιόφωνο του BBC. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να υποκείμεθα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και αυτό εντάσσεται στο να ανακτήσουμε τον έλεγχο των νόμων μας».
Από 01/01 η υποβολή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων από την ΑΑΔΕ
05:00
Δημόσιοι υπάλληλοι: Ποια τα οφέλη μετά τις φοροελαφρύνσεις
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 2 Ιανουαρίου
03:00
Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση στο επίδομα θέρμανσης - Πώς υπολογίζεται
02:00