Εκκενώνονται σπίτια στην London Bridge στο Λονδίνο
Εκατοντάδες άνθρωποι άφησαν τα σπίτια και την εργασία τους μετά από απόφαση της αστυνομίας να εκκενώσει την οδό Tooley στο κεντρικό Λονδίνο, σύμφωνα με τo Independent.
Νέες πληροφορίες από βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έληξε η επιχείρηση εκκένωσης της περιοχής από την αστυνομία.
Η αστυνομία δέχτηκε κλήση στις 12:26 που έκανε λόγο για ύποπτο αντικείμενο. Οι αρχές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σημείο και εκκενώνoυν σπίτια, σύμφωνα με αξιωματούχο που μίλησε στο διαδικτυακό τόπο της Independent.
Σύμφωνα με μάρτυρες, η εκκένωση έγινε κοντά στην Hays Galleria, ένα πολυσύχναστο σημείο απέναντι από τον σταθμό του London Bridge. Η κυκλοφορία έχει σταματήσει και μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων βρίσκεται στο σημείο, σύμφωνα με μάρτυρες.
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Μέχρι τις 21 Αυγούστου οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
04:00
Προσωπικός Βοηθός: Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν - Έως 1.939 ευρώ το μήνα
03:00
Διαθήκες: Όλες οι αλλαγές από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
02:00
Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους
01:00