Νεκροί και τραυματίες από κατάρρευση κτιρίου στην Πολωνία
Πολυκατοικία κατέρρευσε στην πόλη Πόζναν της Πολωνίας σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 24.
Εκπρόσωπος των Αρχών δήλωσε πως 24 ομάδες πυροσβεστών «χτένισαν» όλο το κτίριο, το οποίο αποτελούνταν από 18 διαμερίσματα και 40 συνολικά κατοίκους, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Εργαζόμενη του νοσοκομείου της περιοχής έκανε λόγο για ένα μικρό κορίτσι που βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και για δύο ακόμη παιδιά τα οποία, ευτυχώς, έφυγαν με μόνο μερικές μελανιές.
Ο περιφερειάρχης δήλωσε πως είναι αρκετά νωρίς για να αναφερθεί η ακριβής αιτία της κατάρρευσης, αλλά ανέφερε πως ίσως να οφείλεται σε έκρηξη αερίου.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Το Beyond Borders Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου στην Αθήνα - Ένας σύντομος απολογισμός του τριημέρου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
16:45
ΕΛΛΑΔΑ
Βορίζια: Ελεύθερα τα τρία μέλη της οικογένειας Φραγκιαδάκη - Τα δύο υπό όρους
16:42
ΑΓΟΡΕΣ
Reuters: Οι φόβοι για την προσφορά διατηρούν το αλουμίνιο κοντά στο τετραετές υψηλό
16:36
ΕΛΛΑΔΑ
Εύοσμος: Ασφυξία «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου της 59χρονης
16:24
ΚΟΣΜΟΣ