Σαλβίνι για την παραίτηση Ρέντσι: Είναι θύμα της αλαζονείας του
Ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, ο νικητής των εκλογών της περασμένης Κυριακής, μαζί με τα Πέντε Αστέρια, αναφέρθηκε, με δηλώσεις του, στην στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα του, τις ερχόμενες εβδομάδες.
«Θα πάμε ενωμένοι στο προεδρικό μέγαρο, όταν αρχίσουν οι διαβουλεύσεις. Με ικανοποιεί το ότι η κεντροδεξιά είναι συμπαγής. Αν μας καλέσουν, είμαστε έτοιμοι», δήλωσε από το Μιλάνο ο Σαλβίνι.
Αναφερόμενος, δε, στον παραίτηση του Ματέο Ρέντσι, πρόσθεσε ότι «είναι θύμα της αλαζονείας του». Παράλληλα, θεωρεί ότι «υπάρχει μια αριστερή παράδοση η οποία δεν εκφράσθηκε στις εκλογές και η οποία, σε κάποιες περιπτώσεις τείνει προς την Λέγκα». «Θα προσπαθήσουμε να κληρονομήσουμε αυτές τις δυνάμεις, που έχασαν κάποιοι άλλοι», είπε ο Ματέο Σαλβίνι, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Υπάρχει το κοινοβούλιο, ένας υποψήφιος πρωθυπουργός και ένα πρόγραμμα που θα οδηγήσει την Ιταλία εκτός κινούμενης άμμου. Όποιος θέλει να στηρίξει το πρόγραμμα αυτό θα γίνει δεκτός, αλλά δεν κάνουμε πολιτικές συμφωνίες», ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της Λέγκα.
Το Ιράν διαψεύδει ότι σχεδιάζονται απευθείας συνομιλίες με τις ΗΠΑ στην Ντόχα
13:49
Τα χαρτιά του για την Βρετανία του μέλλοντος ανοίγει από το Μάνστεστερ ο Άντι Μπέρναμ
13:36
Σταμπουλίδης: Νέα εποχή για το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο - Έχει υλοποιήσει έργα ύψους 3,5 δισ. ευρώ
13:34
Στον Πειραιά συνελήφθη 53χρονος διωκόμενος από τις Αρχές της Αιγύπτου για ανθρωποκτονία
13:31