ΚΟΣΜΟΣ

Ο «Χάτσικο» της Βραζιλίας: Σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα στο νοσοκομείο όπου πέθανε ο ιδιοκτήτης του

Ο «Χάτσικο» της Βραζιλίας: Σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα στο νοσοκομείο όπου πέθανε ο ιδιοκτήτης του
Facebook/Cristine Sardella

Εδώ και τέσσερις μήνες, ένας σκύλος επισκέπτεται κάθε μέρα το νοσοκομείο όπου πέθανε ο ιδιοκτήτης του.

Ο σκύλος, το όνομα του οποίου είναι άγνωστο, έφτασε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο Santa Casa de Novo Horizonte του Σάο Πάολο μία νύχτα του Οκτώβρη. Εκείνο το βράδυ, το αφεντικό του μαχαιρώθηκε και το αξιαγάπητο αυτό ζώο κυνήγησε για ολόκληρα χιλιόμετρα το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε μετά το ατυχές συμβάν.

Ιδιοκτήτης του ήταν ένας 59χρονος άστεγος άντρας, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο οποίος έμπλεξε σε σκληρό καυγά και μαχαιρώθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Αφού πέρασαν δύο μήνες, ο σκύλος συνέχιζε να πηγαίνει στο νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι του έδιναν ό,τι χρειαζόταν για να επιβιώσει.

Λίγο καιρό μετά, κατάφεραν να βρουν ένα τοπικό κέντρο για φύλαξη σκύλων και αποφάσισαν να τον δώσουν εκεί. Όμως, ακόμη και με τον νέο ιδιοκτήτη του, ο σκύλος το «έσκασε» και κατάφερε να γυρίσει πίσω στο νοσοκομείο.

28379279 550703095285579 1038646639709781944 n


Πηγή: Facebook/Cristine Sardella

Η ιστορία του ζώου - υπόδειγμα έγινε viral στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αφού μία γυναίκα που μένει εκεί μοιράστηκε φωτογραφίες του στο Facebook, δηλώνοντας πως «έχουμε πολλά να μάθουμε από τα ζώα».

«Αυτός ο σκύλος κάθεται κάθε μέρα στην πόρτα του Santa Casa de Novo Horizonte και περιμένει τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος δυστυχώς έχει πεθάνει. Μπορεί να αναμένει άδικα, αλλά η αγάπη που νιώθει για το αφεντικό του είναι παντοτινή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ