Δεκάδες μετανάστες εντοπίστηκαν ανοιχτά της Λιβύης
Η Ακτοφυλακή της Λιβύης, αλλά κι ένα πλοίο διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης περισυνέλεξαν το Σάββατο δεκάδες μετανάστες, καθώς οι διακινητές προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ήρεμη θάλασσα, στέλνοντας αριθμό πλοιαρίων, με προορισμό την Ιταλία.
Τα πλοία της ακτοφυλακής από την Λιβύη σταμάτησαν δύο πλοιάρια, μετέδωσε το Reuters.
Το πρώτο, ήταν ένα φουσκωτό σκάφος, με 125 μετανάστες, ενώ εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Ζαουίγια, που βρίσκεται στα δυτικά της πρωτεύουσας, Τρίπολη.
Το δεύτερο πλοιάριο, γύρισε πίσω στα ανοιχτά της πόλης Γκαραμπούλι, που βρίσκεται στα ανατολικά της Τρίπολης, ενώ μετέφερε 112 μετανάστες.
PHOTO 1 / 4
Photo 1/4
Πηγή: REUTERS/Hani Amara
Photo 2/4
Πηγή: REUTERS/Hani Amara
Photo 3/4
Πηγή: REUTERS/Hani Amara
Photo 4/4
Πηγή: REUTERS/Hani Amara
ΚΟΣΜΟΣ
Στις ΗΠΑ η Μαρία Κορίνα Ματσάδο την ερχόμενη εβδομάδα - Τραμπ: «Αδημονώ να τη χαιρετήσω»
07:25
ΚΟΣΜΟΣ
«Νύχτα κόλασης» στο Ιράν: Μεγάλες αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις - Διαδηλωτές κατέλαβαν πόλεις, έκαψαν κυβερνητικά κτήρια (pics&vids)
07:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ»: Από τα μπλόκα στο διάλογο: Τι θα διαπραγματευτεί το Μαξίμου με τους αγρότες
07:09
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Συννεφιά, τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
ΚΟΣΜΟΣ