Ιταλία: Η συγκινητική ιστορία τριών εφήβων που διασώθηκαν στη Μεσόγειο
Τρεις έφηβοι διασώθηκαν στη Μεσόγειο από ΜΚΟ. Ήθελαν να φτάσουν στην Ιταλία για να θεραπευτεί η λευχαιμία δεκατετράχρονου αγοριού.
Τα μέλη της ισπανικής ΜΚΟ Proactiva Open Arms διέσωσαν την περασμένη νύχτα τρεις εφήβους που είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους με πλεούμενο από την Λιβύη για να φτάσουν στην Κάτω Ιταλία.
Στόχος τους, να μπορέσει να θεραπευτεί σε ιταλικό νοσοκομείο ο Αλάχ, ο ένας από τους τρεις τους, ο οποίος είναι δεκατεσσάρων ετών και πάσχει από λευχαιμία. Είχαν μόνο 200 λίτρα καύσιμα και είναι σαφές ότι χωρίς τη βοήθεια της ΜΚΟ δεν θα έφταναν ποτέ στην Ιταλία.
«Είναι ένα μικρό θαύμα, μια ιστορία με αίσιο τέλος. Τα παιδιά είναι πραγματικοί ήρωες», έγραψε στο διαδίκτυο ένα από τα μέλη της Proactiva Open Arms.
Ποια η προθεσμία για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
05:00
Νέο «φαρμακείο αυτοκινήτου» - Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών
04:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων για συνταξιούχους
03:00
Επαγγελματικές Σχολές ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων - Ποια η διαδικασία συμμετοχής
02:00