Δώδεκα συλλήψεις σε επιχείρηση κατά της μαφίας στη Σικελία
Οι καραμπινιέροι της Σικελίας προχώρησαν σε δώδεκα συλλήψεις με την κατηγορία μαφιόζικης δράσης, απόσπασης χρημάτων και στήριξης νονών της Κόζα Νόστρα.
Μέρος των χρημάτων που οι συλληφθέντες κέρδισαν από επενδύσεις στον αγροτικό τομέα και σε εκείνο των ακινήτων, σύμφωνα με ότι διαρρέει από την εισαγγελία του Παλέρμο, προοριζόταν και για την οικονομική υποστήριξη του φυγόδικου αρχιμαφιόζου, Ματτέο Μεσσίνα Ντενάρο.
Κατά την επιχείρηση συνελήφθη και ο Βίτο Νικάστρι, επιχειρηματίας με σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της αιολικής ενέργειας σε όλη την Κάτω Ιταλία. Όπως γράφει ο Τύπος, στο παρελθόν, μετανοημένος μαφιόζος είχε αναφερθεί στον Νικάστρι, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα από τα οικονομικά στηρίγματα του καταζητούμενου Μεσσίνα Ντενάρο.
Fuel Pass: Πάνω από 60.000 αιτήσεις σε δύο ώρες- Προβλήματα λόγω επισκεψιμότητας στο vouchers.gov.gr
18:55
«Μου κλέβει τη φαντασία»: Η Σάρον Στόουν απορρίπτει τις ωμές σκηνές σεξ της τηλεόρασης
18:47
Ημαθία: 67χρονος αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αμάξι του σε αρδευτικό κανάλι
18:38
Τραμπ για πρόταση Ιράν: «Όχι αρκετά καλή, αλλά σημαντική» - Το «όχι» της Τεχεράνης για εκεχειρία
18:30